Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeVerhuur

Bestelbus huren bij Bosch Car Service Den Dolder

U kunt een bestelbus huren bij Bosch Car Service Den Dolder. Er is keuze uit twee verschillende bestelbussen, namelijk de Nissan Primastar en de Mercedes Sprinter. De Nissan is een kleinere variant dan de Mercedes. De Mercedes Sprinter is bedoeld voor gelegenheden waar u zeer veel spullen moet vervoeren. De Nissan Primastar daarentegen is net wat kleiner, dus geschikt om minder spullen te vervoeren. Reserveren? Bel dan nu naar 030-2250105 om een reservering te maken.

Bestelauto huren in Den Dolder

Wilt u een bestelwagen huren in de buurt van Bilthoven, Soest of Amersfoort? U kunt bij Bosch Car Service Den Dolder vanaf €35,- per dag een gloednieuwe bestelbus huren. Voor informatie kunt u mailen naar boschcarservicedendolder@gmail.com. Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u geen grote auto tot uw beschikking? Onze verhuur service kan een uitkomst bieden.

De ophaal- en terugbreng locatie van onze huurbussen is Houten, bij ons collegabedrijf Remco Linnebank:
Autobedrijf Remco Linnebank, Peppelkade 7, 3992 AL Houten

Nissan Primastar huren in de buurt van Utrecht

Nissan Primastar huren in de buurt van UtrechtZoekt u een compacte bedrijfswagen voor een dag of meer? Dan is de Nissan Primastar de ideale bestelauto voor u. Deze wagen kunt u nu huren bij Bosch Car Service Den Dolder. Met de Nissan Primastar tekent u voor een grote laadruimte en een sterk trekvermogen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. 

Meer informatie Contact opnemen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in Den Dolder

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in VianenBij Bosch Car Service Den Dolder kunt u een Mercedes Sprinter huren voor een dag of langer. De Mercedes Sprinter stelt u in staat om zeer veel goederen te vervoeren zonder enige moeite. De bestelauto is net wat groter dan de Nissan Primastar en kan daarom ook vanzelfsprekend meer goederen en materialen vervoeren. Bij Bosch Car Service Den Dolder kunt u altijd een bedrijfswagen huren voor de tijd dat u hem nodig heeft.

Meer informatieContact opnemen