Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeOver onsNieuwsOnbezorgd op weg met een goed onderhouden occasion

Onbezorgd op weg met een goed onderhouden occasion

Onbezorgd op weg met een goed onderhouden occasion

Ziet u er tegenop om met het openbaar vervoer te reizen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met een goed onderhouden occasion van Bosch Car Service Den Dolder vervolgt u comfortabel en onbezorgd uw weg. En: wanneer het ú uitkomt.

Het gemak van eigen vervoer

Dat de NS adviseert om niet-noodzakelijke reizen niet met de trein te doen spreekt natuurlijk boekdelen. Wie nog wel reist met het openbaar vervoer krijgt te maken met strenge maatregelen, zoals het verplicht dragen van een mondkapje tijdens de reis. Zeker op lange afstanden is dit niet erg comfortabel. Bovendien kunt u niet 100% uitsluiten of u onderweg met besmette personen in aanraking komt, waarbij het mondkapje onvoldoende bescherming biedt. Kan dit niet veiliger?

Occasions betaalbaar alternatief

Een eigen occasion is een goed alternatief voor iedereen die onbezorgd van A naar B wil reizen. Een goede occasion hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. Tegen een betaalbare prijs vindt u veel kwaliteitsoccasions; niet alleen kleine modellen, maar ook gezinsauto’s zoals stationwagens.

Ook bij Knoop Autogroep, waar Bosch Car Service Den Dolder onderdeel van is, kunt u terecht voor een groot en divers aanbod scherp geprijsde occasions.


Wekelijks gaan er in Nederland duizenden occasions in de verkoop die wachten op een nieuwe eigenaar. Ook de occasions van Knoop Autogroep trekken de aandacht bij het Nederlands publiek. RTL Nieuws wijdde er een nieuwsitem aan op 9 juni 2020.

Benieuwd naar de uitzending? Klik op onderstaand screenshot om de video/nieuwsuitzending af te spelen. Vanaf 11:38 komt het item van Knoop Autogroep voorbij.

knoop autogroep


Betrouwbare occasion bij Bovag autobedrijf

In de zoektocht naar een geschikte occasion heeft u de keuze tussen particuliere verkoop en aankoop via een bij Bovag aangesloten autobedrijf. Het voordeel van aanschaf bij een autobedrijf met dit kwaliteitslabel is dat u kunt rekenen op de zekerheid van kwaliteit en glasheldere servicebeloften.

Bosch Car Service Den Dolder is specialist als het gaat om het technisch inspecteren en afleveren van occasions in de regio Den Dolder. Hieronder bekijkt u de totale voorraad auto's die wij op dit moment met onze collega-bedrijven in de provincie Utrecht aanbieden. Staat uw droomauto er nog niet tussen? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek via onze auto aankoophulp!

Bekijk hier onze occasions