Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

Home > Service

Service

Reparatie, onderhoud en montage. Voor alle facetten van de service aan uw auto bent u welkom. Onze garage in Den Dolder is goed bereikbaar vanuit de omgeving van Amersfoort en Soest. Maar ook de autobezitters uit Bilthoven, De Bilt en Zeist weten ons goed te vinden. Onze kracht is het daadwerkelijk nakomen van afspraken en te werk gaan met de juiste kennis voor elke specifieke taak.

Neem contact op Plan online een afspraak

Een APK of reguliere servicebeurt?

Onze monteurs zijn hoog opgeleid en hebben het APK Keurmeester Certificaat. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Bosch Car Service garageformule. Hiermee kunt u rekenen op garantie op vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden, uitgevoerde reparaties en gemonteerde onderdelen.

Winterbanden

Bewezen veiliger. De winterband. Bij ons zijn winterbanden verkrijgbaar vanaf € 49,- inclusief montage. U kunt kiezen voor een betaalbare, kwalitatief goede winterband die goed geschikt is voor als u niet zo veel kilometers rijdt. Maar u heeft ook de keuze uit een groot assortiment A-kwaliteit winterbanden. Wij leveren onder meer Dunlop, Pirelli, Michelin, Goodyear en Vredestein winterbanden. Informeer naar de voordelen en kosten van winterbanden. Soms zijn vier seizoen banden een goed alternatief, maar daarover geven wij graag een persoonlijk advies. Het is mogelijk om de banden die op het moment niet gebruikt worden, op te slaan bij ons bedrijf.

Lease Center

Bent u leaserijder? Dan hoeft u niet altijd meer naar de officiële dealer. Bosch Car Service heeft centrale afspraken met bijna alle grote leasemaatschappijen. U kunt uw lease auto dus bij ons langsbrengen voor een reguliere servicebeurt, het wisselen van de banden en het laten monteren van accessoires. Wilt u zeker weten dat uw leasemaatschappij ons autobedrijf kent als partner? Bel ons!

Bel direct Contact 


Occasions

Naast leasen verkoopt Bosch Car Service ook occasions. Klik hier om ons huidige aanbod van de vestigingen in Houten en Driebergen te bekijken.


Vervangend vervoer bij Bosch Car Service

bosch-car-service-den-dolder-service-werkplaats-leenauto

Specialistisch BMW en Porsche onderhoud

Onze monteurs hebben veel expertise opgedaan met de auto’s van de Duitse merken BMW en Porsche. Ook vanuit onze passie voor deze merken, zien wij de eigenaren van BMW’s en Porsche’s maar al te graag terug in onze werkplaats.

BMW onderhoud voor de regio Utrecht

Wij hebben ervaring met alle types van BMW. Onze contacten met diverse dealers en leveranciers maken het mogelijk om ook bij onze garage originele BMW onderdelen te laten monteren. Vele berijders van 3-series, 5-series en 7-series weten ons autobedrijf te vinden in Den Dolder. Wij werken dagelijks aan onder meer de types E46 en E90 3-serie, de E39 en de E60 5-serie.

Specialistisch Porsche onderhoud

Onze monteurs worden warm van een 996 Carrera 4S of een mooi samengestelde Targa uitvoering van de Porsche 911. De bestuurders van diverse type Panamera, Cayman, Boxster, 911 en Cayenne kiezen bewust voor het Bosch Car Service autobedrijf in Den Dolder. Sommigen genieten graag van onze haal- en brengservice, anderen kijken graag mee tijdens de reparatiebeurt. Bij ons kan het.