Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeService

Service

Reparatie, onderhoud en montage. Voor alle facetten van de service aan uw auto bent u welkom. Onze garage in Den Dolder is goed bereikbaar vanuit de omgeving van Amersfoort en Soest. Maar ook de autobezitters uit Bilthoven, De Bilt en Zeist weten ons goed te vinden. Onze kracht is het daadwerkelijk nakomen van afspraken en te werk gaan met de juiste kennis voor elke specifieke taak.

Neem contact op Plan online een afspraak

Een APK of reguliere servicebeurt?

Onze monteurs zijn hoog opgeleid en hebben het APK Keurmeester Certificaat. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Bosch Car Service garageformule. Hiermee kunt u rekenen op garantie op vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden, uitgevoerde reparaties en gemonteerde onderdelen.

Winterbanden

Bewezen veiliger. De winterband. Bij ons zijn winterbanden verkrijgbaar vanaf € 49,- inclusief montage. U kunt kiezen voor een betaalbare, kwalitatief goede winterband die goed geschikt is voor als u niet zo veel kilometers rijdt. Maar u heeft ook de keuze uit een groot assortiment A-kwaliteit winterbanden. Wij leveren onder meer Dunlop, Pirelli, Michelin, Goodyear en Vredestein winterbanden. Informeer naar de voordelen en kosten van winterbanden. Soms zijn vier seizoen banden een goed alternatief, maar daarover geven wij graag een persoonlijk advies. Het is mogelijk om de banden die op het moment niet gebruikt worden, op te slaan bij ons bedrijf.

Lease Center

Bent u leaserijder? Dan hoeft u niet altijd meer naar de officiële dealer. Bosch Car Service heeft centrale afspraken met bijna alle grote leasemaatschappijen. U kunt uw lease auto dus bij ons langsbrengen voor een reguliere servicebeurt, het wisselen van de banden en het laten monteren van accessoires. Wilt u zeker weten dat uw leasemaatschappij ons autobedrijf kent als partner? Bel ons!

Bel direct Contact 

Vervangend vervoer bij Bosch Car Service

bosch-car-service-den-dolder-service-werkplaats-leenauto