Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeOver onsNieuwsRuim aanbod van occasions in omgeving Den Dolder

Ruim aanbod van occasions in omgeving Den Dolder

Ruim aanbod van occasions in omgeving Den Dolder

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion in de omgeving van Den Dolder? Wilt u op uw gemak een nieuwe auto uitkiezen, terwijl u rustig met een kop koffie door de showroom loopt en op elk moment uw vragen kunt stellen aan een vriendelijke en vakkundige medewerker? Breng dan eens een bezoek aan de showrooms van onze vestigingen in Zeist, Driebergen, Nieuwegein of Vianen! Laat u verrassen door het grote aanbod occasions en de uitmuntende service van onze auto-experts. Hier kunt u ons aanbod occasions inzien.

Waarom een occasion van Knoop Autogroep?

Bij Knoop Autogroep is iedereen welkom. Of u nu op zoek bent naar een ruime stationwagen of een kleine stadsauto, we hebben voor iedereen een passende auto. Onze medewerkers denken graag met u mee. We zeggen niet alleen ‘mobiliteit voor iedereen’, maar maken dat ook waar. Zo nemen we voor iedere klant de tijd en luisteren we naar uw wensen. Wilt u liever gewoon rondkijken en op uw gemak het interieur van de auto bewonderen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat mag u verwachten van een occasion uit onze vestigingen?

De prijs die u voor de occasion betaalt, is inclusief tenaamstellingskosten, voldoende brandstof om even mee vooruit te kunnen en een geldige apk-keuring. Uiteraard worden alle occasions van binnen en buiten gepoetst tot ze er weer bijna als nieuw uitzien. Het RDW-vrijwaringsbewijs verzekert u en ons ervan dat eventuele bekeuringen bij de juiste persoon op de mat vallen. De kosten voor het vrijwaringsbewijs zijn inbegrepen bij de prijs van de occasion.

Heeft u uw droomwagen gezien, maar wilt u de auto liever niet in een keer betalen? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden om uw nieuwe aanwinst te financieren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Onderdeel van de Knoop Autogroep

Bosch Car Services Den Dolder is onderdeel van Knoop Autogroep. Knoop Autogroep heeft zes vestigingen in de regio zuidoost Utrecht. 

Bekijk hier onze occasions