Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeOccasionsBMW occasions Den Dolder

Sportieve BMW occasions in omgeving Den Dolder

Op zoek naar een BMW occasion in de omgeving van Den Dolder? Geef toe aan luxe en ervaar het gevoel van een van ’s werelds meest prestigieuze automerken. Dat wil zeggen: maximaal rijgenot, eersterangs wegligging en uitmuntend stuurgedrag. Ideale rijeigenschappen voor bestuurders die veel tijd op de weg doorbrengen. BMW maakt rijden geweldig. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Actueel aanbod BMW occasions bij Bosch Car Service Den Dolder

Krachtig, luxe en servicegericht

Niet alleen BMW’s krachtige motorprestaties maken het verschil, dat geldt evenzeer voor de vele servicegerichte opties die de auto’s rijk zijn. Het Duitse automerk voelt de wensen van moderne weggebruikers haarfijn aan en voorziet in een comfortniveau die zijn weerga niet kent.

Deze vooruitstrevende focus uit zich onder meer in de BMW ConnectedDrive technologie, die uw auto omtovert tot intelligente personal assistent. Een service die uw leven vergemakkelijkt én elke rit tot een unieke (rij)beleving maakt. Die op basis van uw gesproken commando het beste Italiaanse restaurant van de stad in kaart brengt en u hier direct naartoe navigeert. Of u al rijdende laat weten bij welke apotheek u in het weekend terechtkunt.

Ook bijzonder is BMW’s Remote Software Upgrade, een service die software-updates met één druk op de knop over-the-air naar uw auto verzendt. Kortom, met hetzelfde gemak waarmee u een smartphone van updates voorziet. Eenvoudig, snel en zonder gedoe. Zo geniet u direct van de allernieuwste diensten die BMW u als rijder biedt.

Breed aanbod in het hogere segment

De auto’s van BMW bevinden zich in het hogere segment, onder andere in de volgende modellijnen:

  • De BMW numerieke serie. De numerieke modelnamen binnen deze lijn lopen van 1 tot en met 9 (in volgorde van luxe). De BMW 1 Serie is populair vanwege haar dynamische rijgedrag en sportieve karakter. Zakelijk gezien is vooral de BMW 3 Serie Sedan in trek omwille van zijn hoge comfort tijdens langeafstandsritten;
  • BMW X-serie. Deze lijn is gericht op mensen die graag nieuwe wegen inslaan. Dit uit zich onder meer in de hogere, veel overzicht biedende zitpositie en de krachtige en intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive. De populaire BMW X3 is de grondlegger van de SAV (Sports Activity Vehicle);
  • BMW Z4-serie. Deze roadsters zijn open, sportief en compromisloos en laten je genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Met maar liefst 340 PK onder de motorkap domineer je de weg met deze luxe cabrio’s.

BMW occasion in Den Dolder

Zoekt u een degelijke, krachtige en goed onderhouden auto die is voorzien van de nieuwste technologieën? Dan heeft u alle reden om voor een BMW occasion te gaan. Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Den Dolder (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en de zekerheid van onze heldere servicebeloften.

We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar. Het meest actuele aanbod vindt u in het occasions-overzicht op onze website.

Bekijk onze occasions

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? Bosch Car Service Den Dolder beschikt niet over een showroom, maar de klantgerichte medewerkers van onze collega-vestigingen in NieuwegeinZeistDriebergen en Vianen leiden u graag rond in hun showrooms. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp

Zie ook: