Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeOccasionsHonda occasions Den Dolder

Betrouwbare Honda occasions in omgeving Den Dolder

Op zoek naar een Honda occasion in de omgeving van Den Dolder? We geven u geen ongelijk! Het Japanse automerk staat bekend om zijn feilloze rijervaring, zuinige motoren en ongekende betrouwbaarheid. Kortom, technologie om onbezorgd van te genieten.

Actueel aanbod Honda occasions bij Bosch Car Service Den Dolder

The Power of Dreams

Oprichter en naamgever Soichiro Honda droomde altijd van de toekomst. Het dromen begon toen de jongvolwassen Honda voor het eerst een T-Ford zag. Zijn interesse voor de automobielindustrie werd aangewakkerd en hij besloot de rest van zijn leven te wijden aan het najagen van zijn droom: het creëren van de auto van de toekomst. Een instelling die tot de dag van vandaag het uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling van Honda-modellen.

Toekomstbestendige techniek

Honda is zeer ver op het gebied van hybride technologie. Sterker nog: Honda heeft hybride rijden geperfectioneerd. Kenmerkend voorbeeld is de i-MMD-technologie, wat staat voor intelligente Multi-Mode Drive. De i-MMD is een aandrijving met drie verschillende rijmodi, te weten: Engine Drive, Hybrid Drive en Electric Drive. Afhankelijk van de omstandigheden op de weg, schakelt het systeem automatisch tussen deze drie standen. Zo bent u altijd en overal verzekerd van optimale rijprestaties.

Populaire Honda-modellen

De volgende modellen ziet u veel terug op de Nederlandse wegen:

  • De Honda Jazz combineert een stoere look met een sportieve maar ook zuinige motor. De populaire ‘supermini’ is een genot om in te rijden en staat klaar om je overal mee naartoe te nemen. Met deze auto ga je swingend door het verkeer;
  • Ook de Honda Civic heeft een sportieve styling. De Civic heeft een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid. Zijn wegligging en turboprestaties laten u de weg haarfijn voelen. De Civic-lijn geeft een nieuwe betekenis aan het begrip wendbaarheid.
  • De modern vormgegeven en luxe uitgeruste HONDA CR-V is zuinig, licht en comfortabel. Zijn fijne besturing, prettig veercomfort en riante interieurruimte maken de auto tot een van de meest populaire (compacte) SUV’s in Nederland.

Honda occasion in Den Dolder

Zoekt u een degelijke, krachtige en goed onderhouden auto die is voorzien van de nieuwste technologieën? Dan heeft u alle reden om voor een Honda occasion te gaan. Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Den Dolder (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en de zekerheid van onze heldere servicebeloften.

We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar. Het meest actuele aanbod vindt u in het occasions-overzicht op onze website.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? Bosch Car Service Den Dolder beschikt niet over een showroom, maar de klantgerichte medewerkers van onze collega-vestigingen in NieuwegeinZeistDriebergen en Vianen leiden u graag rond in hun showrooms. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp