Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeOccasionsOpel occasions Den Dolder

Betrouwbare Opel occasions in Den Dolder en omstreken

Op zoek naar een Opel occasion in de buurt van Den Dolder? We geven u geen ongelijk! Opel is al decennialang een van de meest geliefde automerken in Nederland. En dat is niet voor niets: het Duitse automerk belooft ‘veel auto’ tegenover een zeer degelijke prijs.

Actueel aanbod BMW occasions bij Bosch Car Service Den Dolder

Mobiliteit voor iedereen

Opel maakt zijn belofte ‘Sterk Staaltje Opel’ meer dan waar. Het automerk staat voor Deutsche Gründlichkeit vermengd met slimme gebruikstoepassingen én comfortabel rijgenot. De autofabrikant blijft trouw aan zijn ambitie: kwalitatief hoogwaardige auto’s produceren die bereikbaar zijn voor een breed publiek. Zo wordt mobiliteit voor iedereen toegankelijk. Een filosofie waar wij ons bijzonder in kunnen vinden.

Voor ieder wat wils

Opel beweegt mee met de veranderende mobiliteitswensen en is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is het bedrijf zeer ver op het gebied van hybride technologie, volledig elektrische aandrijvingen en pechhulpverlening via zijn gerenommeerde Opel Connect-service.

Opel heeft een buitengewoon breed aanbod gezinsauto’s, compacte stadsauto’s en (luxe) lange-afstandsauto’s voor woon-werkverkeer. De Opel Astra, diverse malen uitgeroepen tot Europese auto van het jaar, mag op deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Maar ook andere modellen gooien hoge ogen, zoals de sportieve Opel Crossland X en de Business Executive uitvoeringen uit de Opel Insignia-lijn. En wat dacht u van de speelse Opel Karl, de elektrische Opel Ampera-e en de multifunctionele Opel Zafira? Kortom: er is voor ieder wat wils.

Opel occasion in Den Dolder

Zoekt u een betrouwbare auto vol nieuwe technieken met een buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan heeft u alle reden om voor een Opel occasion te gaan! Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Den Dolder (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en professionele zekerheid. U kunt immers altijd terugvallen op onze expertise en heldere servicebeloften. We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar. 

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? Bosch Car Service Den Dolder beschikt niet over een showroom, maar de klantgerichte medewerkers van onze collega-vestigingen in NieuwegeinZeistDriebergen en Vianen leiden u graag rond in hun showrooms. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp. Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp

Zie ook: