Direct contact? Bel: 030 - 225 01 05

HomeOccasionsRenault occasions Den Dolder

Betrouwbare Renault occasions in omgeving Den Dolder

Bent u op zoek naar een Renault occasion in de buurt van Den Dolder? Wie houdt van auto’s met karakter én een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, is bij Renault aan het juiste adres. De Franse souplesse is in alles zichtbaar bij deze beauty’s met brains

Actueel aanbod Renault occasions bij Bosch Car Service Den Dolder

Slim, elegant en temperamentvol

Met een Renault weet u dat u kiest voor een temperamentvolle auto met een hoge mate van comfort en een bijzondere rijbeleving. De auto’s van Renault staan bekend om hun unieke designvondsten gecombineerd met slimme technologieën. Anders gezegd: om technologieën die het leven van alledag makkelijker, mooier en veiliger maken.

Sprekend voorbeeld hiervan is de Head-up Display, het transparante, inklapbare HD-scherm vlak boven het dashboard, waarop u eenvoudig uw snelheid afleest terwijl uw ogen gericht blijven op de weg. Minstens zo praktisch zijn de rijhulpsystemen die u helpen de juiste afstand tot uw voorligger te bewaren, en de handige parkeerhulp waarbij de achteruitrij-camera heel subtiel in het Renault-logo is verwerkt.

Passie voor het leven

Renault heeft voor elke levensfase waarin je als mens kunt verkeren een bijpassend model auto ontworpen. Zo passen de eigenzinnige en sportieve Renault Captur en Renault Kadjar bijvoorbeeld perfect bij mensen die het leven willen ontdekken en buiten de gebaande paden denken. Voor (jonge) gezinnen is er de Renault Scénic, die het warme familiegevoel uitdraagt, en de Renault Mégane, de ideale auto om het werk- en gezinsleven te combineren. Maar ook aan de periode erna is gedacht, gezien de luxueuze Renault Talisman en de Renault Espace, modellen waarbij genieten en beleven centraal staan. Kortom, Renault maakt mobiliteit toegankelijk voor een breed publiek. Een gedachte waar wij ons bijzonder in kunnen vinden.

Renault occasion in Den Dolder

Zoekt u een betrouwbare, goed onderhouden en comfortabele auto die is voorzien van de nieuwe technieken? Dan heeft u alle reden om voor een Renault occasion te gaan! Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Den Dolder (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en professionele zekerheid. U kunt immers altijd terugvallen op onze expertise en heldere servicebeloften. We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar. 

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? Bosch Car Service Den Dolder beschikt niet over een showroom, maar de klantgerichte medewerkers van onze collega-vestigingen in NieuwegeinZeistDriebergen en Vianen leiden u graag rond in hun showrooms. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp

Zie ook: